Svečana kapa za pse iz ame-a-Podesivi šešir labavog kroja od 918 s maskotom

Svečana kapa za pse iz ame-a-Podesivi šešir labavog kroja od 918 s maskotom

HRK 3.33

Roba

Pamučni keper. Zatvaranje gumba. Šešir iz 18. iz ame : susreti bivših studenata, sveučilišni sportski događaji ili uobičajene studentske podvale izražavaju vaš srednjoškolski duh, stvarajući izgled jedinstven kao i vi. Dizajniran za svakodnevno nošenje, naš tatin šešir s naramenicama prikazuje prozračnu cjelogodišnju tkaninu klasične bejzbolske siluete koja ide uz sve, od vaše omiljene majice do poslovne košulje na kopčanje. Osim osnovne, ova kapa je napravljena za prelazak udaljenosti. Laboratorij u kampusu vaše je naslijeđe dizajnirano samo za vas. Znanstvena udobnost : student, nastavnik ili diplomski, mi ćemo se pobrinuti za vas. Podesiva Za savršeno pristajanje, naša sportska kapa stvorena je za nošenje. S unaprijed zakrivljenim vizirom, retro stilom i izvezenim dizajnom, ovaj službeno licencirani mumbo napravljen je za život. Od košarkaškog igrališta do učionice, u ležernom i klasičnom stilu, ovo je savršen poklopac za sve što bi moglo biti u vašem ormaru. Stil se stapa s udobnošću : od studentske zabave do nogometne utakmice, pokažite svoj duh s našom klasičnom garderobom iz A - liste. S izradom od šest ploča, ojačanim otvorima za zrak, prilagodljivošću klizne kopče i mekanom, nestrukturiranom krunom, naša labava kapa reinterpretira retro stil. Jedna veličina odgovara većini. Laboratorij u kampusu certificiran je i odobren od strane fakulteta : nebrojeni sati eksperimentiranja provedeni su u razvoju savršene mješavine tkanina. Izrađeni po mjeri u laboratoriju i obojeni kako bi odgovarali bojama vašeg fakulteta, naši nosivi predmeti koji odražavaju školski duh 100% su autentični i službeno licencirani. Savršeno za darivanje : poklonite uspomenu u procesu stvaranja. Izdržljivi i živopisno dizajnirani, naši su proizvodi dizajnirani s obožavateljima na umu. Nadobudni brucoš, alumnus A. M., sin, sestra sestrinstva, brat bratstva, otac, majka, dečko ili BFF - ukrasite svog superfana za njihov sljedeći rođendan, praznik, tematski događaj ili posebnu prigodu.


Značajke proizvoda

Srodni proizvodi

_12-nestrukturirana kapa s češljem
  • Svježe

_12-nestrukturirana kapa s češljem

HRK 34.98

100% pamuk Kopča na kopči Samo ručno pranje 8,38 oz, 100% mat pamučni keper Nestrukturirano, šest ploča, niskog profila Unaprijed zakrivljeni vizir, crni donji vizir Vezeni logotip A..

'47' Uniseks osnovni podesivi šešir'
  • Svježe

'47' Uniseks osnovni podesivi šešir'

HRK 3.00

Uvezeno Podržite svoj omiljeni tim sa stilom i udobnošću Klasični izgled izvrstan je poklon za obožavatelje '47 proizvodi samo najbolju sportsku odjeću za ljubitelje mode...

Muška bejzbolska kapa
  • Svježe

Muška bejzbolska kapa

HRK 2.33

99% Poliester, 1% spandeks Uvezeno Podesivo : Stražnja Kopča s gumbom omogućuje podesivo pristajanje za gotovo sve veličine kopče Samo ručno pranje 6panel strukturirana srednja kruna..

Bejzbolska kapa s vezom i printom
  • Svježe

Bejzbolska kapa s vezom i printom

HRK 0.67

100% poliester Zatvaranje gumba Strojno pranje Prilagođeni dizajn : ovaj šešir u Alisti ima hrabar dizajn koji ga čini obaveznim za svakog ljubitelja animea! Podesivi patentni zatvarač