Ohoo muški kapuljača s kratkim rukavima Slim fit lagana dukserica s kapuljačom

Ohoo muški kapuljača s kratkim rukavima Slim fit lagana dukserica s kapuljačom

HRK 1.33

Roba

Izvrsno fit i materijal. Njegov minimalistički dizajn čini ga idealnim za ležerno svakodnevno nošenje ili za opuštanje kod kuće. Većina naših predmeta proizvodi se u Slim Fit Style. Muška kapuljača s kratkim rukavima svestran je komad, koji nudi i udobnost i stil. Izvrsno za vježbanje. Rublje : Ručno ili strojno pranje u hladnoj vodi (preporučeno je ručno pranje). Povucite zatvaranje. Kratki rukav za aktivnost. Boja : DCF013-Navyme Lange Veličina : Velike promocije mogu se razlikovati ovisno o boji/veličini. Samo kupio još dva." Izvrsna tkanina. Raglan tip ramena.S) veličinama je dostupna. Ja sam 5'9 195# i atletska gradnja." Prigoda : Ova kapuljača savršena je za casual nošenje, ativne sportove, školu, rad, izvrstan za svakodnevnu odjeću, ured, zatvoreni i vanjski, klub, pub ili nošenje kod kuće. Ponovno ću kupiti u drugoj boji". NAPOMENA : Kao različita računala različito prikazuju boje. Oblik uklapanja čineći ga dobrim za upotrebu u teretani ili nošenje ležerno. Značajke : Osnovna kapuljača s kratkim rukavima, lagana tkanina od pamučne mješavine, žice bijele boje. Spavanja s haubom, string iste boje, osnovna boja. Fit & Variation : Slim Fit, 14 boja u 6 (U. Strojno pranje broja predmeta Broj modela : DCF013. Držite se da se osuši. "Samo brzo upozorenje, oni će se malo uklopiti na usku stranu, jer bi trebali. "Odlično se uklapa oko prsa i bicep, volim materijal koji je topao, ali ne težak. Osnovna vrsta ramena. Naši glavni proizvodi su lagane kapuljače, majice, pulover, jakne, kardigane, džempere, duksericu, hlače i pribor za unisex moguće muškarce i žene. Prirodni stil niza. Meka tkanina pruža vrhunsku udobnost, što je čini prikladnim za razne fizičke aktivnosti kao što su trčanje, biciklizam, košarka, bejzbol i još mnogo toga. Udobna košulja s kvalitetnim materijalom. Slim Fit : Ne previše labavo, ne previše tijesno / savršeno se uklapa u tijelo. Proizvedeno u Koreji. "Odlično uklapanje i materijal. Savršeno se uklapa!. Točke boje unutar kapuljača. Boja stvarne stavke može se malo razlikovati od gore navedenih slika, hvala na razumijevanju. Raglan tip ramena. Osnovna vrsta ramena. Naši glavni proizvodi su majice, košulje, kapuljača, kaputi, jakne, blejzeri, kardigani, džemperi, odijela, chinos, traperice, hlače i pribor za muškarce i žene.80% pamuka, 20% poliester.


Značajke proizvoda

Srodni proizvodi

TravismatAthew Cloud muški golf hoodie
  • Svježe

TravismatAthew Cloud muški golf hoodie

HRK 259.90

Pamuk, spandex Izvlačenje, rastezanje zatvaranja Materijal : mješavina pamuka / spandex Poboljšani četverosmjerni rastezanje Otporan na bora Vrhovna udobnost Izvlačenje na kapuljaču.

svjestan muške kapuljače
  • Svježe

svjestan muške kapuljače

HRK 2.67

55% pamuka, 45% poliester Uvozni Zatvaranje dizajna Strojno pranje hladno Marka Ovaj je proizvod certificiran ugljikom neutralnim putem Clima Partnera kupnjom visokokvalitetnih ugljičnih kr